Beoordelingen van Hong Yun Nes Ameland

Recente recensies

5.0
Jolanda
14 september 2021

Was weer top

Jolanda Karman
12 september 2021

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvie
11 september 2021

We hebben heerlijk gegeten van de rundvlees met oestersaus.

JOKE walda
11 september 2021

Tomatensoep was anders van smaak. Verder prima zoals vanouds.

RM
9 september 2021

We hebben er lekker van gegeten en vriendelijk personeel afgesproken tijd kon ik het mee nemen, bedankt 👍🏼

Michiel
9 september 2021
Michiel
7 september 2021

Lekker gegeten en ook vooral genoeg

johan
5 september 2021
peter
3 september 2021
Schoormans
29 augustus 2021

Afhaal was goed geregeld nu met Corona en eten was lekker.

Rima Dijkstra
27 augustus 2021

Super, heel lekker!

Anita
24 augustus 2021

Goed van smaak, merk wel dat vlees duur is : ) Vriendelijk geholpen.

Chris
24 augustus 2021
J. Wiering
23 augustus 2021

zoals altijd al heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
20 augustus 2021
Braakhuis
15 augustus 2021

Op de juiste tijd stond het klaar. Vriendelijke vrouw bij de afhaalbalie. Heerlijk gegeten met z'n alle. Dank voor de goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs Gas
14 augustus 2021

De soeg die mij belde snapte er niks van! Ik had een compleet menu besteld,maar er was niet vermeld dat er al bami of nasi bij zat ! Grote verwaring alom,snapte er niks van! Heerlijk gegeten , was ook nog de kroepoek vergeten! Moest weer retour om dit op te halen! gecompenseerrd met een extra zakje kroepoek! Dit was wel netjes! Ik heb het hem vergeven! Groeten de Buurman Gijs Gas! totde volgende keer,hopelijk gaat alles dan goed!!

Auke Jonker
13 augustus 2021
Rick
13 augustus 2021

Vriendelijk en heerlijk gegeten.

Heikens
11 augustus 2021

Eten was erg lekker en precies op tijd klaar!

N. Engelen
10 augustus 2021
Rick
10 augustus 2021

Dankzij bestelling vooraf geen wachttijd. Hoeveelheid was goed, zelfs te veel, we hebben er met een persoon extra van gegeten. Zeker aanrader

Bestelling was niet helemaal goed gegaan, werd snel en prima opgelost
8 augustus 2021
Catharina Dolfing
5 augustus 2021
Harm C. Bolt
1 augustus 2021

Gewoon lekker eten! Mag van ons iets heter. Hoeveelheden ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hong Yun

bedankt u recensie, als u volgende keer aan geven iets scherp moet zijn dan zou ik voor u maken.

Kist
30 juli 2021
Familie S
29 juli 2021
Reina
29 juli 2021

Heerlijk eten opgehaald!

C. Kregel
27 juli 2021

Erg lekker. Grote porties en niet geheel onbelangrijk toen we thuis waren (buren) was het eten nog heet.

Robert
25 juli 2021

Een van de betere Chinese restaurants!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
24 juli 2021

Eten, besteld op 23-07-21, was van uitstekende kwaliteit.

Sabiha
21 juli 2021
Harm de Boer
18 juli 2021

Bestellen via internet werkt prima Heerlijk gegeten !!

Chris-Jacob
17 juli 2021
Gerard
13 juli 2021

Gewoon oke. Vrij prijzig voor wat je krijgt. Verder niet bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

elssae
11 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Birgit
6 juli 2021

Heerlijk eten!

Cm
30 juni 2021

Super zoals altijd

Sebastian van Nispen
30 juni 2021
Wim Schrier
19 juni 2021

Het was allemaal heerlijk en bestellen per internet is ideaal,, met vermelding van de afhaaltijd een uitkomst.

Johan
19 juni 2021
Martin
18 juni 2021
mirjam De Jong
17 juni 2021

Eten was heerlijk maar, bij 2 persoonsmenu halve bakjes oke dat snappen we maar, dan haast niks in dat halve bakje? Veel atjar onderin en daar boven een paar kleine stukjes vlees. Hoeveelheid viel echt tegen voor de 38 euro die we betaalden

Ellen
17 juni 2021

Handig besteld via de website, op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Prima kwaliteit, vers, smakelijk en ruim voldoende. Aanrader

J.de vries
17 juni 2021

Was oké

Gijs Gas
15 juni 2021

was heel erg lekker!

Jans Wiering
11 juni 2021

Gemakkelijk online besteld en heerlijk gegeten!

Huub
8 juni 2021

menu 83 voor 2 personen besteld. kreeg niet wat ik verwacht had door onduidelijkheid over de manier waarop keuzes gemaakt moeten worden.

Barbera
8 juni 2021

Super lekker gegeten.. Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
8 juni 2021

Varkensvleessaté vonden we niet mals. De gerechten zitten qua smaak te dicht bij elkaar. Daardoor komt het eten vlak over. Bediening vriendelijk. Op tijd bezorgd.

Maaike
6 juni 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling stond op tijd klaar. Vlotte en vriendelijke afhandeling. Wij komen zeker terug voor afhaal.

Ieneke
3 juni 2021

Heerlijk eten.

Loek Hagendoorn
2 juni 2021

Wederom keurig op tijd klaar en was weer voortreffelijk van smaak, ben erg blij met De Chinees in Nes Ameland. Een aanrader voor iedereen.

Shery
1 juni 2021

Smaakloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gertjan
31 mei 2021

Snelle afhandeling en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Bontjer
30 mei 2021

Het eten was wel goed maar er was een gerecht bij die erg scherp was en behoorlijk prijzig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Meer
25 mei 2021

Net als altijd weer ruim voldoende en erg lekker!!

gmm
25 mei 2021

Alles weer prima in orde.

A.Homan
23 mei 2021

Kwaliteit van het eten was prima echter de service niet. Kwart over 4 smiddags online besteld met als tijd 18.30. Kwamen aan en hoorden dat ze 'er nog mee bezig waren.' Het was erg druk en nieuwe bestellingen kregen te horen dat het zeker 30 minuten zou duren voor het eten klaar was. Perfect dat zij dit vooraf hoorden en dus konden besluiten of zij wel of niet wilden bestellen. Ons eten, vooraf besteld, had een vertraging van 25 minuten. 'Er mee bezig zijn ' en bijna een half uur laten wachten vind ik nogal een verschil. Helaas werd ons ook niet vooraf aangegeven dat het later zou zijn, ook al had ik online mijn gegevens doorgegeven en was het met een telefoontje vooraf zo opgelost. Bij het doorgeven van onze onvrede/klacht zei de meneer : oke, oké. Geen excuses voor het wachten wat toch wel op zijn plaats was geweest. Overall: prima eten maar waardeloze planning in de keuken anders was het eten op tijd geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
23 mei 2021

Twee heerlijke miehoen gerechten besteld op internet. Zowel de Singapore als de gesneden kip waren verrukkelijk - en wat een grote porties! Veel stukken verse beetgare groenten, veel vlees, heerlijk genoten! Bestellen via de site ging eenvoudig, bevestiging werd direct per e-mail ontvangen. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oscar
23 mei 2021

Zo hé, dat was lekker chinees eten, dat kom je op t vaste land niet veel tegen. Top!

John Hoogenboom
19 mei 2021

Maaltijd Is niet lekker omdat is erg te vet. Ik heb last van maag. Jammer!

T.
15 mei 2021

Ik werd teruggebeld omdat er iets aan de bestelling onduidelijk was. Heel netjes! Het eten werd op tijd bezorgd en smaakte goed.

Bianxa
15 mei 2021

Portie voor 2 personen, meer dan genoeg. Heerlijk, vers en warm bezorgt. Prijs- kwaliteit verhouding, prima.

Martin
14 mei 2021
Thijs Debets
14 mei 2021

Lekker, goed menu

Gerard
13 mei 2021

Goed en lekker gegeten. Prima portie en goede prijs/kwaliteit.

Van Thiel
12 mei 2021

Was erg lekker, wel kleinere bakjes dan we elders gewend zijn (behalve de mihoen). Chinese garnalen waren verrassend.

Gerrit
9 mei 2021

Prima verzorgd, lekker warm ondanks het slechte weer. Helaas geen sambal bij.

Dirk
9 mei 2021

Een heerlijke maaltijd! Uitstekende kwaliteit en een prima hoeveelheid. Compliment aan de kok.

Wim en Nellie
8 mei 2021

Het eten was keurig op tijd en heerlijk. De smaken waren super lekker. Van alles meer dan genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes van ons Hong Yun👌🏾👍

Flip
8 mei 2021

Lekker eten, grote porties en snelle bestelling

Lilian
3 mei 2021

Er had iets meer kip in de kippensoep gemogen maar verder heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Uil
1 mei 2021

Heerlijk en goede porties. Op tijd bezorgd. Het rendangvlees was iets minder, veel vet en duidelijk niet authentiek gekruid.

Aangeenbrug
30 april 2021

Chinees zoals chinees hoort te zijn! Hebben er van genoten!

Robert
29 april 2021

Heerlijk gegeten met een lekkere variatie van smaken. Zeer overzichtelijke en ruim gevulde menukaart. Gemakkelijk te bestellen via internet. Exact op tijd thuisbezorgd. Een echte aanrader

Karstenberg
28 april 2021

Smaakte prima. Bestelling ook mooi op tijd. We kregen echter tjap tjoy ipv knoflook kip. Maar desondanks lekker

RJ
27 april 2021
Clemens
27 april 2021

Het was uitzonderlijk lekker en duidelijk met liefde en kennis van zaken bereid. De tjap tjoy was knapperig en niet zompig zoals zo vaak bij andere Chinezen. Dat gold ook voor de Babi Pangang. Mals vlees, prima saus, juiste hoeveelheid. De nasi was ook heerlijk, maar de klap op de vuurpijl was de eend met ananas, wat een fijne combinatie en de los erbij geleverde gember saus was verrukkelijk. Kortom, woonde ik maar op Ameland.

Georgette
27 april 2021

Bezorger stond bij de verkeerde camping, ik had toch echt het goede adres doorgegeven. Eten lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
27 april 2021

Goed eten en goede service alles stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
27 april 2021

Goed eten en goede service alles stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
22 april 2021

Heerlijk gegeten, en keurig op tijd bezorgd! Zeer vriendelijk personeel.

E. Kors
22 april 2021

Op zich was het wel oké, maar omdat we van pittig houden heb ik er sambal bij gevraagd (Op vakantie adres is dat niet). Daar aangekomen GEEN SAMBAL meegeleverd, jammer !!

Mariette kapitein
22 april 2021

Het eten was prima, niet uitzonderlijk. Het was meer dan voldoende en precies op de afgesproken afhaaltijd klaar.

Fluyt
21 april 2021
Joke kooiker
18 april 2021

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Siderius
11 april 2021
Arjan
11 april 2021
Wim
11 april 2021

Makkelijk bestellen, snel kunnen ophalen! Menu voor 2, makkelijk aan te passen aan je eigen voorkeuren. Goed van smaak, goede porties, niks mis mee!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geraldine beks
11 april 2021

De lekkerste Chinees die we in lange tijd hebben gehad. Top!!

RiJak
9 april 2021

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Top Chinees!!!

Ploeg
8 april 2021

Heerlijke gerechten. Lekker warm en vers. Volgende keer Ameland zeker weer. Keurig op tijd bezorgd!

Carla
6 april 2021

Was voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Oud
5 april 2021
Irene
5 april 2021

De bezorging was ruim een kwartier te laat en er waren 2 bijgerechten vergeten. Het eten was heerlijk!

Magda K
4 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. Echt heel goed chinees eten. Peking Duck echt een aanrader. Wij hadden chinees rijsttafel. Alles heerlijk.

Luc Heijtel
1 april 2021
Ina
1 april 2021

De keuzemaaltijd voor 2 personen was weer overheerlijk! We hebben van uw kookkunsten genoten. Graag tot een volgende keer.

Barbara
29 maart 2021

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs Lubach
29 maart 2021

Prima eten en goede service. Makkelijk te bestellen. Prima op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Baptist
27 maart 2021

Heel goed

Corina
27 maart 2021

Very good service and meal. Very happy.

Martin
26 maart 2021
Edward Thiele
24 maart 2021

Onze bestelling keurig op tijd klaar! We hebben heerlijk gegeten ,voor herhaling vatbaar!

D.J. Knol
22 maart 2021

Besteld via de website en opgehaald. Prima kwaliteit en goed gekruid. Verse producten gemaakt. 2x keuzemenu voor 4 personen. Porties zijn precies goed. Super dat de Ku Yu Luk apart werd geleverd van de saus.

Zandvliet
21 maart 2021

ondanks drukte goede service en afwikkeling order

Jan Oenema
21 maart 2021

Het eten was deze keer niet warm jammer is andere keren altijd goed

Pieter
20 maart 2021

Heerlijk!

A. Scheffers
20 maart 2021

Goede kwaliteit en perfecte smaak en voldoende.

Henk
13 maart 2021

Lekker Voldoende Op tijd Mooi een kijkje in de keuken

Marsman
11 maart 2021

Heerlijk eten en snelle en goeie service

Overbeek
8 maart 2021

Prima eten..mals vlees, knapperige groenten , heerlijk van smaak! Top En keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaaps
7 maart 2021

We hadden blijkbaar duidelijker moeten aangeven dat we vegetarisch eten. De tjap tjoi bevatte namelijk kip. Die hebben we er wel uit kunnen halen. Ook de nasi was niet vega. Het eten was verder heerlijk. Knapperige groente, niet te zout. We hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwet
5 maart 2021

Wij hebben weer prima gegeten. Ruim voldoende. We kunnen er nog een keer van eten. Graag tot de volgende keer

F. G
3 maart 2021
bernard Brouwer
1 maart 2021

Het smaakte allemaal prima

Marianne
1 maart 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Siderius
28 februari 2021
Klant
28 februari 2021

Bestelling via website werkt perfect! Heel fijn dat je zelf de afhaaltijd kan bepalen. En het eten is heerlijk! Dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jen
28 februari 2021

Kwaliteit eten viel tegen. Vlees taai en vd rest niet zo smaakvol.

G van mourik
27 februari 2021

Zeer snelle service, heerlijk geheten. Goede kwaliteit en ruime keuze.

Astrid Kienstra
27 februari 2021

We vonden het echt heerlijk!

Dolstra
25 februari 2021

Het eten was heerlijk !! Duurde wel wat lang voor dat we het eten kregen , maar dat werd ruimschoots goed gemaakt met een heleboel mini loempias .

Vd Meer
25 februari 2021

Heerlijk eten! En zeker niet te weinig!

Niels
25 februari 2021
Eric
25 februari 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Gelske
23 februari 2021

Het eten was zoals gewoonlijk prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
22 februari 2021

Kwaliteit: eten was lauw, verkeerde eend gerecht gekregen. Verder smakelijk. Bezorging: veel te laat, 75 min te laat. Graag contact opnemen als de planning niet gehaald wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
22 februari 2021

Uur later bezorgt. Geen belletje dat het wat later wordt. Eenmalig dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Boer
21 februari 2021

Uitstekend

Jan
20 februari 2021

Bestelling netjes verwerkt en keurig gebeld bij onduidelijkheid. Jammer dat we lang moesten wachten bij ophalen en daardoor eten dat er al een tijdje stond niet meer echt warm was.

K. Siderius
19 februari 2021
Sali
15 februari 2021

Lekker eten en op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 februari 2021

Prima eten en alles keurig conform afspraak

Marjan
8 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilbrand de Jong
3 februari 2021

Tijdens lockdown gemakkelijke bestelmogelijkheid via uitgebreide menukaart op internet. Het bestelde stond op het afgesproken tijdstip klaar. Zeer prettige bediening. Parkeren voor de deur. Uitstekende maaltijden, grote porties. Perfekt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal de Haan
31 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Ik had via de website besteld en betaald en alles keurig geregeld en klaar op de afgesproken tijd.

Marjolein
31 januari 2021

Hoeveelheid was meer dan genoeg Helaas smaakte bij alles hetzelfde en waren de patatjes voor de kinderen echt heel slap. Loempiaatjes erg lekker.

Van Dijk
30 januari 2021

Lekker eten, genoeg om nog eens van te eten! Stond klaar toen ik het kwam afhalen.

H.Bouw
25 januari 2021

Eten wa s prima en de bezorging punctueel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
24 januari 2021
Jan
22 januari 2021

Het was heerlijk

Marian
18 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Raanhuis
9 januari 2021

Lekker eten voor een goede prijs. Oneline bestellen en betalen ook helemaal top in deze coronatijd.

Janine
9 januari 2021

Vandaag wéér heerlijk gegeten! Goede gerechten, ruime porties en het stond precies op tijd klaar. Dankjewel en ga zo door!

loek Hagendoorn
4 januari 2021

zoals altijd, weer op tijd klaar weer heel warm bij thuiskomst en weer heel smakelijk

Klaas Jan van der Meij
3 januari 2020

Prima service, vriendelijke medewerkers en heerlijk eten

Selina
2 januari 2020

Het eten was niks op aan te merken. Erg goed, net als anders. Normaal halen we altijd, maar nu kon ik het laten bezorgen, dus gedaan. Bezorgafspraak om 18.15 uur in Hollum. De bezorger stond om 17.35 voor de deur, dus is om 17.15 uur vertrokken uit Nes. Iedereen was verder aan het werk tot 18 uur. Hierdoor zat ik met lauw eten op tafel rond 18.30 uur. We hebben nl geen magnetron om het op te warmen. Volgens de bezorger kon het makkelijk in de verpakking warm blijven. Helaas dus niet. In de toekomst wel letten op de aangegeven bezorgtijd. Die wordt er niet voor niks op aangegeven.

Hannah
2 januari 2020
Hilda
2 januari 2020

Erg lekker Maand menu.

Douwe
1 januari 2020
Aize Wijnstra
1 januari 2020

Geweldig lekker gegeten, super. Bezorging perfect op tijd, alles was nog lekker warm.

Ploeg
1 januari 2020

Tijdig geleverd, kwaliteit en porti prima

Jaj
1 januari 2020

Lekker. Flinke porties. Bak babipangang en een grote rijst is meer dan voldoende voor 2 personen

Carolien
1 januari 2020

We hebben weer heerlijk gegeten zoals altijd Dit keer bezorgd en dat was ook prima Er zat voor ieder een stuk kroepoek bij ...als verrassing Super!!!

Nomden
1 januari 2020

Online besteld goed eten keurig op tijd geleverd geheel volgens de regels

De Jong
31 december 2020
Schouw
31 december 2020

Prima, alleen de loempia’s waren koud en slap. De rest was smaakvol

Puck & Floris
24 december 2020

Wij zijn echt strontverwend door de Chinees uit Emmeloord. Wij zeggen ‘zo slecht was het toch niet’. Maar ja, voor mensen die de Chinees uit Emmeloord gewend zijn wel. Bami pang pang zat vol met botten en pezen. Dat kauwt knap lastig weg. En bij de gebakken banaan hadden wij twijfels of dit inderdaad banaan was. Was al met al prima.

Waihan
21 december 2020

Heel goed! De babi pangang was precies zoals het hoort. De mihoen Singapore was lekker kruidig gebakken op goed heet vuur, proef je. Mijn ouders hadden ook een chin.Ind. Dus ben altijd op zoek naar een goeie concollega en deze was uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Siderius
21 december 2020
Aarnout
20 december 2020

Heerlijke 2 persoonsmaaltijd. En heel snel bezorgd, uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hessel
18 december 2020

Toppie volgende keer weer bestellen. goed van smaak en voldoende

Entert
7 december 2020
Metz
6 december 2020
Nick Van nieuwenhuizen
3 december 2020

Altijd goed!

Brouwer
30 november 2020

Zoals elke keer heerlijk gegeten. Het bestelde eten was voor ons tweeën ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem Schens
26 november 2020

Heerlijke maaltijd opgehaald. Keurig af kunnen halen op de afgesproken tijd. Vooral de bami was (doordat het gebakken was ) van super lekkere smaak

JP
23 november 2020

Het eten was geheel smaakloos, babi pa gang met louter vet vlees en een dunne smaakloze saus, een daging smoor met hard vlees en stukken groente erdoor die net zo hard waren, een kip saté met hard vlees en een licht gele waterige saus. We hebben daadwerkelijk alles weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
22 november 2020

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs. We hadden via internet besteld en op het gekozen afhaalmoment stond het klaar. Het was door de kol net in de bakjes geschept. Heerlijk gegeten.

Reitsma
22 november 2020

Heerlijk!!!!!

Jolanda
21 november 2020

Was prima eten !

André
20 november 2020

Perfect quality & timing

Wil Knol
18 november 2020

Smakelijk en ruim voldoende!!!

Jeanne Wagenaar
16 november 2020

Het was heerlijk

Joke kooiker
16 november 2020

Bestellen via de website was makkelijk en zeer goed,alles wat ik had besteld was ruimschoots aanwezig,we hebben heerlijk gegeten en we gaan vaker doen. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Spijkerman
15 november 2020

Zeer vriendelijk personeel, bezorging zeer goed geregeld (telefoontje bij vertrek vanuit de zaak), eten van zeer goede kwaliteit! Een aanrader, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
14 november 2020

Prima eten. Via site besteld en afgerekend. Netjes op tijd klaar.

Loek hagendoorn
13 november 2020

Zoals altijd, weer heerlijke smakelijke gerechten, via internet besteld en het stond op de afgesproken tijd klaar, laatste gerechten werden net ingescheept.

Oud
8 november 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise Metz
8 november 2020

Weer heerlijk gegeten. Ruime porties heerlijk vers bereid. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ana
8 november 2020

Erg lekker eten!

Bert
8 november 2020

De afhaalmaaltijd stond precies op de afgesproken tijd klaar en was echt lekker !!!! Heerlijk gegeten.

machiela
7 november 2020

zoals altijd,was het heerlijk

Oenema
7 november 2020
Anja
7 november 2020

Vriendelijke mensen en het eten smaakt voortreffelijk, en was goed warm.

M Tromp
5 november 2020

Het eten was op zich wel goed, maar naar onze smaak echt te zoet en te flauw.

Anet
5 november 2020

Was weer heerlijk!

Eijzman
5 november 2020

Altijd top!

Anet
4 november 2020

Was heerlijk,grote porties de volgende keer nemen we er 1 voor 2 personen

Amado
4 november 2020

Super lekker, snel klaar, vriendelijke mensen en niet duur

Marion
2 november 2020

Lekker eten, op afgesproken tijd stond het klaar om opgehaald te worden. Via website besteld en betaald, ging heel makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
2 november 2020

Ruime porties, erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selina Roeda
31 oktober 2020

Nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd vriendelijk, heerlijk eten en in deze Corona tijd op tijd klaar 👍

Liesbeth
30 oktober 2020
Loek Hagendoorn
29 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten, online besteld, eten was op de afgesproken tijd klaar. Echt heerlijke gerechten.

O Krupers
28 oktober 2020

Lekker en 👍 goed

Lilian
26 oktober 2020

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
23 oktober 2020
Marit
23 oktober 2020

Lekker gegeten, goede kwaliteit. Online besteld en betaald, werkt erg goed.

Anoniem
21 oktober 2020

Lekker eten en veel!

Lydia Bakker
15 oktober 2020

Het was heeerlijk! Beste Peking eend ever

Ajm
15 oktober 2020

Het eten hier is echt super lekker. Echt een aanrader voor iedereen 👍

Sjoerd
14 oktober 2020

Lekker gegeten, goede chinees!

J. van Noorlo
11 oktober 2020

We zijn eerder bij jullie geweest. Ook nu was de kwaliteit weer meer dan goed. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Oud
11 oktober 2020

Top! Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malte
3 oktober 2020

Es war wie immer sehr gut und reichlich. Und das schönste ist, dass anscheinend kein Glutamat verwendet wird. 😊👌

Jon
2 oktober 2020

Erg lekker eten, uitstekend op tijd klaar volgens bestel afspraak !

Ballumerhoeve
2 oktober 2020

Verkeerd gerecht gekregen. Productkwaliteit goed, alleen erg weinig vlees en vis in gerechten verwerkt. Zeker gezien de hoge prijzen. Smaakt allemaal wel lekker.

Martin
1 oktober 2020
Klijnstra
1 oktober 2020

Wel erg veel,van al het bestelde. Een voortreffelijke varken en kip saté.

Oene
17 september 2020

Goed geregeld en lekker!!

Hendrikje
14 september 2020

goede snelle service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bassie
11 september 2020

Erg lekker gegeten! Bestelling stond precies op het aangevraagde tijdstip klaar.

Bakelaar
10 september 2020

Heerlijk gegeten. Stond precies op tijd klaar

Petra Lemkes
6 september 2020

Alles goed verzorgd. Heerlijk gegeten. .

Bert
3 september 2020

Vega maaltijd afgehaald. Vriendelijk personeel en prima maaltijd. Zoals altijd bij een Chinees restaurant en grote hoeveelheid voor 1 persoon. Had voor mij iets pittiger gemogen wat ik had verwacht gezien de inschrijving. Maar voor de rest prima op smaak. Veel groenten en goed gebakken tofu

Louis
30 augustus 2020
Lekker
29 augustus 2020
debby wiekens
28 augustus 2020

Het eten was goed verzorgd, we kregen veel. Alleen de kroepoek was oud en niet zo lekker.

Van den heuvel
28 augustus 2020

goede gerechten, vlees niet te vet, bestelling stipt op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar!

Kelly
23 augustus 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

H.G. knuever
21 augustus 2020

Was heerlijk! We misten alleen een stukje kroepoek!

Roger Guelen
21 augustus 2020

Goed en lekker eten. Snelle service.

".?.....
16 augustus 2020

In 5 jaar 8 euro duurder op maand menu en weinig vlees ,maar wel keurig.

kees
14 augustus 2020

eten goed, helaas in de drukke hectiek de mini-loempiaas vergeten in de bestelling.....

ed
12 augustus 2020

1x soep te weinig en geen mini loempias. We hadden (afgehaald). Voor de rest smaakte het prima.

rene
3 augustus 2020

prima

Duinstra
1 augustus 2020

Top

Peter
31 juli 2020

Bestelling op afgesproken tijd klaar. Netjes en snel. Vers gemaakt. Jammer dat bij familie menu niet bami en rijst kon worden aangegeven. Nu veel bami. Zeer smakelijke maaltijd.

Wim
27 juli 2020

Bestelling deels verkeerd geleverd (vegetarische maaltijd). Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anomiem
27 juli 2020
Richard
26 juli 2020

2 menu's besteld en waren erg lekker. Zeker een aanrader.

Lotte P
26 juli 2020

Top Chinees! Laten bezorgen. Snel en heel goed. Aanrader.

Stefan
25 juli 2020

Prima adres! Afhaalmenu voor 25,- leek wat prijzig, maar de bakken zijn groot en ze gaan ook goed vol. ‘2 personen’ is makkelijk goed voor 4 personen als er twee stokjes saté bij in passen.

Jacob
20 juli 2020
Annemarie
17 juli 2020
Ronald
16 juli 2020

Eten was redelijk.. de mihoen, met bijbetaling van 3.50, was zwaar onder de maat. Smakeloos en veel te fijn van structuur waardoor het niet mengt met de rest van de ingrediënten en veel te melerig smaakt.

Reactie van Hong Yun

Bedankt voor uw opmerking, we zullen volgende keer extra erop letten.

Christiaan
15 juli 2020

Geweldig, online besteld en percies op de afgesproken tijd was het klaar. Top ga zo door. Eten wat ook heerlijk zeker aanrader.

Martin
12 juli 2020

Lekker en ruim op tijd bezorgd!

Derde
12 juli 2020

super lekker

Fleuranus
11 juli 2020

Eten was heerlijk, maar ik stond ruim 15 minuten te wachten bij de "afhaal" balie terwijl wij van tevoren hadden gebeld

Reactie van Hong Yun

Excuses voor het ongemak, wij zullen volgende keer beter opletten.

Christiaan
10 juli 2020

Heerlijk gegeten!

Martine
6 juli 2020

Top! Lekker!!En wat snel! Jullie moeten er pizza’s bij verkopen 😁👍 want de pizzeria’s op Ameland begrijpen er niets van...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renato
5 juli 2020

Keurig op tijd. Prima de lux.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette Timmermans
4 juli 2020

Goede bezorgservice en goed eten

Erwin
1 juli 2020

Gewoon heel erg goed

Vasse
1 juli 2020

Heerlijk,meer dan genoeg en de bestelling was keurig op tijd klaar

Jsdj
29 juni 2020
M. van der Molen
27 juni 2020

heerlijk eten en keurig op afgesproken tijd bezorgd.

Dijkstra
27 juni 2020

Niet helemaal tevreden. Rijst erbij besteld maar niet gekregen. En dan voor het bedrag maar een paar kleine bakjes eten. Waarvan de 'pittige ' niet zo pittig was en de kip met knoflook... kon ik niet ontdekken. Jammer want ik had er hoge verwachtingen van. Ik had graag vaker besteld.

JJ.E Wewel
26 juni 2020

goeie kok

Simone
24 juni 2020

De bami was niet te eten. Het was saai en smaakloos. Gelukkig was de rest op smaak.

J.Bolijn
21 juni 2020

3 kwartier te vroeg 17.15 i.p.v. 18.00 uur Kroepoek was zacht en niet knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke Frederiks⁷
21 juni 2020

Heerlijk eten en een perfecte bezorging

Ballumer
15 juni 2020
Katinka Spaargaren
14 juni 2020

Heerlijk gegeten! Besteld en mee op de boot waar we van de maaltijd hebben genoten. AANRADER....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.E.
14 juni 2020

Alle gerechten waren uitstekend! Een aanrader voor iedereen!

Munj
11 juni 2020

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd.

Vd Ploeg
8 juni 2020

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beekmans
8 juni 2020

De bestelling was makkelijk te plaatsen en online te betalen. Zeer goed op tijd bezorgd door vriendelijke medewerker. 1 puntje, er zat geen kip knoflook bij zoals vermeld in het menu op internet. Wel voor herhaling om te bestellen het smaakte goed. Bedankt voor de goede service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Nijdam
6 juni 2020

Lekker gegeten. Werd erg snel bezorgd

Fam. B. Siderius
5 juni 2020

Menu voor 2 personen was perfect en genoeg!

Jeroen
30 mei 2020

Goed van smaak. De hoeveelheid is ook meer dan voldoende.

Koos van Dijk
28 mei 2020

De gerechten zijn smaakvol We hebben heerlijk gesmuld Goede keuken

Avondeten
26 mei 2020

Heerlijk, veel voor goede prijs. Snel. Zeer vriendelijk en aangenaam personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
24 mei 2020

Uitstekend geregeld en weer heerlijk gegeten!

Rachel
24 mei 2020

Weekendje Ameland en de Chinees wordt zelfs op de kamer bezorgd! Heerlijk gegeten!

Paques
24 mei 2020

Precies op tijd, en prima van kwaliteit en prijs!

A. WIJNSTRA
22 mei 2020

Heerlijk, geweldige service een dikke tien.

Peter van Noort
19 mei 2020
GS
17 mei 2020

Prima kwantiteit en kwaliteit. Op tijd gebracht. Hebben heerlijk gegeten. Een aanrader.

Reinders
15 mei 2020

Sehr Lecker Vielen Dank

R. Beerstra
13 mei 2020

Prima chinees voor een prima prijs. Tops: Eten wordt in open keuken klaargemaakt. Grote klasse! Zouden meerdere (Chinese) restaurants moeten doen. Tips: de extra toeslag voor de pinbetaling afschaffen (eventueel verrekenen in de prijs van het eten). Vond dit persoonlijk nogal vreemd dat hier zichtbaar geld voor in rekening wordt gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Overdiep
13 mei 2020

Fijne service en zalig gegeten

Sandra
10 mei 2020

Telefonisch contact gehad over mijn bestelling, dat ik dat de volgende dag bezorgd wilde hebben. Er werd mij verteld dat ik dit bij de opmerkingen moest zetten. Dit heb ik gedaan, maar de bestelling werd dezelfde dag ipv de volgende dag bezorgd.

Nicolaas
10 mei 2020

Het stond precies op tijd klaar en smaakte heerlijk

Henk en Jel De Roos
9 mei 2020
Henk
7 mei 2020

SUPER, heerlijk gegeten!

Gaby
7 mei 2020

Lekker eten en stipt op tijd.

DIK
7 mei 2020

Prima eten heerlijk zelfs. Even wachten bij het halen maar niet erg. Druk vanwege corona. Aanbeveling heerlijke garnalen

Ballum
7 mei 2020

drie kwartier later dan opgegeven is wat veel..

A visser
5 mei 2020

Was lekker en vooral keurig op tijd. Geen amelander kwartiertje, heel fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Dijkema
4 mei 2020

Prima geregeld. Lekker gegeten.

Albert
30 april 2020

Prima! Heerlijk van smaak, en ruim voldoende!

Elisa de Jong
28 april 2020

Normaal krijgen we er altijd kroepoek bij. Dit was nu niet zo. Moet je dat nu apart bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ballum
23 april 2020

Bami compleet...prima gegeten

W.J.Baanstra
20 april 2020

Misschien een idee om van de diverse campings een platte grond in de bezorg auto te hebben zodat de bezorgen niet hoeft te zoeken als deze bestelling van uit een camping is gedaan. Verder was het eten heerlijk en we hebben in onze caravan nu jullie menu kaart liggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent Pijper
20 april 2020

Het was wel goed bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FM
18 april 2020

Het eten was prima. We hebben alleen de sambal gemist.

Tess
17 april 2020

Heerlijk gegeten, en snelle bezorging! Zeker de moeite waard!

Hans De Jong
15 april 2020

Door de drukte ben ik tijdig door een medewerker van" Hong Yun " gebeld dat het eten wat later bezorgt werd.

Fam. De Boer
15 april 2020
Louise
14 april 2020

Ondanks de paasdrukte was t weer ontzettend lekker! Super vers en overheerlijk. Tot snel!

Elisa de Jong
12 april 2020
Jaap
11 april 2020

Had bami besteld maar kreeg nasi. Ik hou niet van nasi

Henk Berg
11 april 2020

Super service, heerlijk gegeten!

machiela
8 april 2020

ideaal per telefoon besteld..snelle service..en goed en heerlijk gegeten bedankt

G.a.Brouwer
30 maart 2020

Was helemaal top, snel gebracht eten goed warm.Voor herhaling vatbaar.Annie Brouwer.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kramer
25 maart 2020

Erg smakelijk, ruim portie en exact op tijd gereed. Vriendelijke mensen.

Augusta Jepma
22 maart 2020

Prima, was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hong Yun

Bedankt voor uw recensie, graag zien wij u terug.