Reviews from Hong Yun Nes Ameland

Recent reviews

5.0
André
24 November 2022

Immer wieder gut. Korrektes, reichhaltiges Essen zu einem fairen Preis. Bei jedem Ameland Trio gesetzt.

Bernhard
20 November 2022

Was op tijd klaar, en ook erg lekker

Roelof Geertsema
13 November 2022

Wij hebben lekker gegeten

S timmermans
13 November 2022

Voldeed aan onze verwachtingen Het was lekker en goed verzorgd!

Marijke
12 November 2022

Online bestellen en ophalen werkt prima. Het eten was heerlijk

Lou Riemersma
6 November 2022

Andere keren zat er kip in de loempia, nu blokjes vlees, met kip is lekkerder

Reaction from Hong Yun

Best Meneer Lou Riemersma: normaal standaard Loempia is met varkensvlees als u wel met kippenvlees moet u aan onze door geven. maar koster een euro extra.

Nicolaas
6 November 2022

De rijsttafel was weer heerlijk

Brouwer
6 November 2022

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende! Aanrader’

Gerda
5 November 2022

Ontzettend lekker gegeten!

Atie Heuver
4 November 2022

We hebben heerlijk gegeten. Smaakte voortreffelijk. Hartelijk dank.

Van bijk
3 November 2022

Heerlijk eten prima

Lurken Marina
30 October 2022

Heerlijk

Fam. Schuur
25 October 2022

Ruim voldoende en heerlijk eten. Afspraak om het eten voor 8 personen om 17.00 uur op te halen en alles was keurig op tijd klaar.

Natasja
19 October 2022

We hadden de Peking eend besteld, heerlijk ook de groente die we erbij kregen was heerlijk. Als we weer op Ameland zijn bestellen we zeker weer. Ook de eigenaar was heel vriendelijk. Ze hadden het erg druk vanwege de drukte maar ook wegens het personeels tekort. Maar daar merkten we aan het eten niks aan. Nogmaals, heerlijk!

Jan Jochem Schut
19 October 2022

Heerlijke verse Tjap Tjoi, keurig op tijd geleverd via on line bestelling.

T. Buntjer
19 October 2022

Goed geregeld en was lekker, zou het echt aanbevelen.

Vera Rosink
16 October 2022

Heel goed eten en ruim voldoende

Henri
15 October 2022
Dave
11 October 2022

Voor de 2e keer in een week tijd eten gehaald. Het eten was wederom heerlijk! Zegen en groet!

C Dekker
10 October 2022

Eten was erg lekker,en genoeg voor iedereen.vriendelijke mensen

van der Veen
7 October 2022

Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar! Zegen en groet!

Tonnie
5 October 2022

Afhaalmenu was tijdig klaar en was heerlijk! Zeker ruim voldoende voor 2 personen. Zeker een aanrader.

GG
4 October 2022

Heerlijk eten, goede service!

Janke de Boer
3 October 2022

Het eten was heerlijk. Op tijd klaar en er was voldoende.

H&G
3 October 2022

Gewoon goed

Anoniem
3 October 2022

Fijne service, en heerlijke Chinees. Alleen de pisang goreng kan beter.

M Bijker
28 September 2022

Heerlijk gegeten! Elke keer als ik op Ameland ben even eten halen of zomers op het terras

Annalies
23 September 2022

We hebben wéér heerlijk gegeten Wij zijn heel blij met jullie restaurant

Annemarie
19 September 2022

Heerlijk gegeten. Mihoen is wat te zout. Verbeterpunt zou verder nog zijn: meer vegetarische opties! bv de verschillende sauzen zoals bij de kipgerechten maar dan met alleen groenten of met tofu.

Neli Ootjers-Wind
19 September 2022

We hebben heerlijk gegeten. Het pakket lag op tijd klaar toen ik het kwam ophalen, het eten was heerlijk warm en we hebben er van genoten. Niks aan toe te voegen. Prima idee voor een luie vakantiedag.

Hester
18 September 2022

Chaotisch,digitaal besteld, 25 minuten moeten wachten op mensen die in de zaak bestelden. Ons eten werd uit een warmhoudbak gehaald. Was niet warm meer. Wij waren op tijd in dezaak, misschien tussendoor vragen of wij er waren?

Chantal de Haan
18 September 2022
Mike
13 September 2022

Te weinig saus.

Lou Riemersma
11 September 2022
Jeanine
9 September 2022

2 keuze menu's besteld. Zowel nasi, bami , kip kerrie, da ging smoor, en tjap toi weinig smaakvol, ofwel flauw van smaak. Daarnaast jammer dat je er geen kroepoek bij krijgt. ( krijgen we bij de Chinees in Helmond/ Mierlo namelijk wel altijd.)

gert
8 September 2022

Online eten besteld en betaald. Alles perfect. Exact op tijd klaar. Prima !!

Gijsbert Douwe Visser(gijs gas)
8 September 2022

Perfect Heerlijk gegeten. Complmenten aan de kok.

Angelien van Dorrestein
7 September 2022

Menu voor 2 personen online besteld. Stond op afgesproken tijd klaar. Was erg lekker en ruim voldoende voor 2 personen. Perfect geregeld.

Liesbeth
31 August 2022

Heerlijk gegeten!! Voor herhaling vatbaar!

De Caluwe
31 August 2022

Het eten was prima! Genoeg voor 3 personen en lekker van smaak.Wel jammer dat we pas op de camping zagen dat er witte rijst bij zat in plaats van nasi.

M
29 August 2022
Sonja Kalsbeek
28 August 2022

Top eten. Heerlijke gerechten

Cynthia
23 August 2022

Heerlijk gegeten!

Kuipers0
22 August 2022

Super lekker gegeten. Complimenten aan de kok.

Liane
20 August 2022

Uitstekende gerechten! We hebben heerlijk gegeten

Karen
20 August 2022

Prima eten en op de afgesproken tijd klaar.

Irene Dijkstra
20 August 2022

De loempia is ontzettend lekker. Hoop dat hij vaker gemaakt wordt. Is een vaste dag per maand misschien een optie? Dan weten we wanneer we er weer een kunnen eten..

S timmermans
20 August 2022

Zoals alle vorige keren was het wederom lekker en goed verzorgd. Tot de volgende keer!

Sil
18 August 2022
Remco Schutten
18 August 2022

Prima kwaliteit, lekker gegeten. Goed van smaak en temperatuur.

F ten Brink
14 August 2022

Heerlijk

Van Veldhuizen
14 August 2022

Altijd als wij op Ameland zijn halen wij hier eten... Is echt zo lekker...

Jan
11 August 2022

Gewoon prima. Van het online bestellen tot het lekkere eten.

Els
11 August 2022

Was erg lekker. En nog erg warm bij thuiskomst. Zal zeker nog eens doen

Janette
10 August 2022

lekker eten. snelle service bij afhalen. porties zijn ruim voldoende

Johannes
9 August 2022
Agnes Boelens
4 August 2022

Heerlijk gegeten!!!

Christian Heerings
3 August 2022

Precies op tijd klaar, vers bereid en lekker

De Jong
3 August 2022

Lekkere babi pangang. Mini loempia’s erg mini en weinig smaak.

W Veen
3 August 2022

Prima gegeten , afhaalmenu 2pers.was heerlijk

Westra
3 August 2022

Op tijd klaar, eten was nog zeer warm bij thuiskomst. Zag er heel vers uit. Prima voor elkaar!

Kienstra
31 July 2022

Zondag drie maaltijden besteld en het was weer erg lekker! De babi Pangang in ketjapsaus blijft hier het favoriete gerecht. Tjap tjoy zorgt voor de nodige groente en combineert hier goed bij. Dit keer ook kipfilet in pikante saus erbij besteld. Dit gerecht mag wel wat pikanter, de saus was wat neutraal. Maar wel vers en lekkere groenten.

Martine
29 July 2022

Het eten was wel lekker, maar ik had online besteld, zou het om 18 uur ophalen. Was daar om 17.50 uur en toen was het eten al klaar. Bleek de bami al helemaal koud te zijn. Jammer!

Louise Metz
28 July 2022

Wederom ontzettend lekker gegeten. Veel en vers. Wat zijn we blij met jullie restaurant op ons eiland.

P.Geerts
25 July 2022

Snelle,goede service

Fam. De Bruin
22 July 2022

Chinees zoals het eten hoort te zijn. Lekker en online bestelling precies op tijd.

Er
18 July 2022
S van Dijk
15 July 2022

Prima servive heerlijk eten een echte aanrader

J
14 July 2022

Prima en tevreden.

Df
8 July 2022
Elssae
7 July 2022

Heel lekker!

Arco de Vries
6 July 2022

We misten de kip knoflook bij de bestelling Wel hadden we een grote bak babi pangang. Erg lekker

Reaction from Hong Yun

Beste Arco, Dank u voor uw reactie en voor het komen eten bij de Chinees op Ameland. Mocht u een afhaalmenu voor 2 personen hebben besteld, dan is het gerecht naast de foe yong hai, de kip knoflook. Dit is niet de tjap tjoi met kip. Hopelijk geeft dit meer duidelijkheid. Met vriendelijke groet, De Chinees

Wilbranda
3 July 2022

Super lekker, en alles zo vers

Richard Korthuis
1 July 2022
Symen Timmermans
1 July 2022

Het was overheerlijk, goed verzorgd!

Bo en An
26 June 2022

Goede kwaliteit van ingrediënten, heerlijk van smaak en prima porties!

Peper
25 June 2022

Lekker, goed geportioneerd ook. Site mag iets duidelijker, was niet duidelijk of er alleen afhaal was….

Michaël
25 June 2022

Prima! Bestelling gedaan via internet. Op tijd gereed en lekker gegeten.

H van Bavel
19 June 2022

Bestelling stond klaar en top kwaliteit

Marcel Scherjon
19 June 2022
Gerrit van der Laag
19 June 2022

Wederom een heerlijk maaltijd gehaald, lichtelijk aan de prijs maar zeer goed!

Eilander
19 June 2022

Heerlijk

Peter Walraven
15 June 2022

Eten was smakelijk en stond netjes op tijd klaar. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hans Kienstra
7 June 2022

We vonden het allemaal heel erg lekker. Sinds kort hebben we ook jullie grote loempia ontdekt. Die is heel rijk gevuld en ook goed op smaak.

Ton van der Ven
6 June 2022

Heerlijk

Morgan Van den Berg
5 June 2022

Goede chinees!

Ed Blok
2 June 2022

Zeer tevreden.

Ans
30 May 2022

Heerljk Chinees eten!

Henk Sijbring
29 May 2022

Gewoon goed

Selina Roeda
29 May 2022

Heerlijk als altijd

Wietse Alle de Vries
28 May 2022
Sarah
27 May 2022
Metz
26 May 2022
Ed Blok
24 May 2022

Complimenten dezerzijds. Mijn bestelling was net klaar toen ik bij de afhaalbalie kwam. Werd supervriendelijk ontvangen en het belangrijkste was de uitstekende kwaliteit.

Agnes Boelens
17 May 2022

Heerlijk gegeten! De loempia’s zijn zooo lekker

B.Steenbergen
12 May 2022

Het eten was geweldig👍

Katinka
8 May 2022

Heerlijk eten

Merle
7 May 2022
Alkema
6 May 2022
Jaroslav
30 April 2022

Perfect service, food and people, they try to meet all your requirements! Thank you :)

Bram
24 April 2022

Hoofdgerecht. De bakjes mogen wel groter.

Britta B.
21 April 2022
Reaction from Hong Yun

Wat is niet goed gegaan wel u onze vertellen?

Brouwer
18 April 2022

Gewoon Top!!!

A. Wolfslag
4 April 2022

Ik ben dol op bami tjap tjoy. bij jullie ook besteld. was keurig op tijd conform afgegeven tijd klaar. alleen de tjap tjoy was net even iets anders dan die ik in leeuwarden altijd bestel. verder niets mis met de maaltijd

Groot, de
4 April 2022

Het was heerlijk!

F Tilman
3 April 2022

Besteld via website . Prima systeem. Heerlijk gegeten!!

Floris Oud
31 March 2022

Super vers en erg lekker! De loempia is epische!

Van Leeuwen
28 March 2022

Lekker eten, bestelling op tijd klaar. Tip: doe er een bakje sambal bij of vraag of de klant dit er bij wil hebben.

Nanne
26 March 2022

Bami en Nasi goed van smaak en ook veel. Saté heerlijk. Babi pangang goed van smaak, wel wat weinig saus.

Familie Pisters
23 March 2022

Heerlijk eten, goede porties, zeker aan te bevelen.

Myrian Lublink
19 March 2022

Prima prijs prestatie Smaakt goed, kipsaté heeft net als bij alle Chinese restaurant eigenlijk te lang in de warme pindasaus gelegen.

S van der Wal
17 March 2022

Eten was lekker, mag iets meer gekruid zijn we misten de sambal. Verder prima voor elkaar.

Reaction from Hong Yun

als volgende keer even vertellen dat u schrepe eten wel.

Frans
16 March 2022

Complete bestelling en lekker warm: saté en babipangang goed vlees, saus beetje vlak van smaak

Reaction from Hong Yun

als u volgende keer even bij zegegn dan maakt ik ites meer smaakt.

Hans Wolthuis
14 March 2022

Online bestellen ging makkelijk en duidelijk. Het eten zelf was prima, top!

Aldert B
12 March 2022

Heerlijke maaltijd, prima service

Joke kooiker
7 March 2022

Goede kwaliteit/service

Jolanda
5 March 2022
Carolien
3 March 2022

Top!

Pearl
28 February 2022
Aalko van Dijken
27 February 2022

Heerlijk gegeten!! Online besteld en keurig op tijd klaar om afgehaald te worden. Goed verpakt en heerlijk warm bij thuiskomst!!

Wim
27 February 2022

Heerlijk gegeten, afhaaklbestelling prima warm.

Staat
26 February 2022

Heerlijk eten !

Jan Koster
24 February 2022

Prima verzorgd. Aanrader met goede prijs-prestatie niveau

Veldhoen
23 February 2022

Zeer smakelijk en uiteraard veel te veel, maar dan eten wij er twee dagen van. Veel dank

Barbera van Dijk
20 February 2022

Prima service, en super lekker gegeten!!

André
20 February 2022

Top Preis-/Leistung, frisch, knackig, lecker, pünktlich beim Abholen. Wenn wir auf Ameland sind immer wieder ein Highlight.

Susan
19 February 2022

Keurig optijd klaar. Vriendelijk personeel Smaakte goed.

Louise
19 February 2022

Zoals gewoonlijk weer ontzettend lekker

Carolien
17 February 2022

Heerlijk gegeten en keurig verzorgd! Tot gauw!

Westra
22 January 2022

Heeeeerlijk!

Maarten
10 January 2022

Wij vonden het eten erg goed. We hebben ervan genoten!

Theo Schneider
9 January 2022

Ik had een Nasi compleet Echt een aanrader! Heerlijk gegeten en morgen weer... waarschijnlijk overmorgen ook nog

Janine Arends
9 January 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de extra kroepoek & voor herhaling vatbaar

Familie Mulder
9 January 2022

Heerlijk gegeten! Voor ons de eerste keer dat we hier iets besteld hebben. Het smaakte allemaal echt lekker. Ik vond de prijzen wel iets aan de hoge kant, maar dat zie je bijna overal.

Wouter Vink
9 January 2022

Gelukkig hebben ze ook glutenvrije opties en gingen ze heel zorgvuldig om met allergieën.

Wilbranda
6 January 2022

Was 3n super service

Andringa
5 January 2022

Bestelling keurig op tijd klaar, smaakt anders dan thuis, maar niet minder! Wij komen graag nog eens terug.

schmitz
5 January 2022
johan
1 January 2021
M. van Montfoort
30 December 2021

Precies zoals besteld. Erg smakelijk en goed warm.

Rudy
30 December 2021

We hadden afhaalmenu voor 2 pers., mihoen en 2x dim sum. Goed bereid, verse producten gebruikt en dat komt terug in zeer smakelijk eten. Personeel is vriendelijk. Kortom aanrader, tot de volgende keer.

Bezema
29 December 2021

Goed eten, goede service. Fijn dat we tijdens de lockdown toch eten kunnen afhalen en de horeca kunnen steunen.

Anita
29 December 2021

Super

F. Visser
28 December 2021

Heerlijk!!!

A.C. Huisman
26 December 2021

Goed van smaak.

Jan Bloem
25 December 2021

Heerlijk kerstmaal!

A.Brouwer-Tanja
25 December 2021

Was erg lekker en ruim voldoende.👍

Edgard
25 December 2021
Oud
25 December 2021

Perfect! Zowel het online bestelproces als ook het afhalen (stipt op tijd) en het eten zelf! Heerlijke 1e Kerstdag gehad

Ans
22 December 2021

Heerlijk Chinees eten! Echt een aanwinst voor Nes!

Gert Fokkema
17 December 2021

Al jaren dezelfde goede kwaliteit en heerlijke smaak.

Benno
13 December 2021

Het was weer heerlijk.

Nankman
12 December 2021

Wij hebben het menu voor 2 personen afgehaald. Heerlijk gegeten, niets op aan te merken

Harry
12 December 2021

Precies op tijd klaar en erg lekker eten!

Paul
5 December 2021

Snel en lekker, top!

HH
3 December 2021

Bestelling stond op tijd klaar en het eten was erg lekker met veel groenten. Met recht Dé Chinees van Ameland!

Sonja Evers
29 November 2021

Gewoon heerlijk eten. Ruim voldoende. Lekker!!!!!!!

Oijen
26 November 2021

Gewoon prima!

S van Dijk
17 November 2021

Heerlijk ruim voldoende complimenten

Alfred
17 November 2021

Prima eten, erg lekker

Marjon
12 November 2021

Goed

Robert - Amsterdam
31 October 2021

Vier verschillende gerechten besteld, alles van zeer goede kwaliteit. Smaakvol en verse ingrediënten. Aanrader.

Bert koopmanschap
26 October 2021

De gado gado was heerlijk. Mijn vrouw tjap tjong met kip. Heerlijk verse groenten. Precies op de afgesproken tijd klaar. Bedankt. De tjap tjoy mag iets minder zout.

Struis
23 October 2021

Goede en lekkere porties. Ook nog warm na 3 minuten lopen en 10 minuten rijden met de auto.

Huuh
20 October 2021

Super bediening en heerlijk eten

Louise
19 October 2021

Het was wederom ontzettend lekker. Super vers

Henk Schoonhoven
17 October 2021

Goede kwaliteit voor een acceptabele prijs. Goede service.

Andries
16 October 2021

Vlot klaar, lekker gegeten en vriendelijke bediening. Goed, voor herhaling vatbaar.

Gijs Gas
15 October 2021

perfect!

Tjis
10 October 2021

Wat een gemak, bestellen via de site inclusief afhaal tijd, en het belangrijkste dat het eten weer heerlijk was. Complimenten

Kees
6 October 2021

Heerlijk eten, grote portie.

Johan
6 October 2021
H. ten Brink
3 October 2021

We hebben geduld van het menu. Aanrader!!!

Rink
3 October 2021

Erg lekker gegeten weer. Menu is niet super uitgebreid, maar het smaakt wel erg lekker en wordt met verse ingrediënten bereid. Blijft een aanrader!!!

Ans Westra
1 October 2021

Heerlijk Chinees eten. Goeie communicatie en perfecte bezorging!

Loek Hagendoorn
1 October 2021

Via de website besteld en afgehaald, stond op de afgesproken tijd net klaar, supper geregeld. Eten was zoals altijd weer supper lekker. Mooie van dit restaurant is dat je de gehele keuken kunt zien en kunt zien hoe je/het eten wordt klaargemaakt.

Koster
29 September 2021

Prima menu. En keurig volgens afspraak klaar. Aanrader

Franky
29 September 2021

Alles was goed behalve de stokjes waren echt droog en volgens mij ook niet goed meer.

Ten qate
29 September 2021
Ans Westra
28 September 2021

Makkelijk bestellen. Goeie communicatie over bezorging. Perfecte bezorging en heerlijk eten. Een aanwinst voor Ameland!

Amelanderfan
28 September 2021

Het (afhaal) eten was op tijd klaar, goed heet en erg lekker. Vriendelijke mensen.

van der Ploeg
26 September 2021

Mooi op tijd bezorgd. Zag er allemaal lekker uit met goede porties. Enig minpuntje: erg zout deze keer.

Reaction from Hong Yun

Sorry dat ik te veel zout of soya saus ,ik zou goed opletten voor volgende keer, bedankt uw reactie.

Hans Kienstra
24 September 2021

Het was heerlijk!

Arnts
19 September 2021

Kwaliteit was goed en meer dan genoeg. Lekker gegeten

Jolanda
14 September 2021

Was weer top

Jolanda Karman
12 September 2021

Was top

Sylvie
11 September 2021

We hebben heerlijk gegeten van de rundvlees met oestersaus.

JOKE walda
11 September 2021

Tomatensoep was anders van smaak. Verder prima zoals vanouds.

RM
9 September 2021

We hebben er lekker van gegeten en vriendelijk personeel afgesproken tijd kon ik het mee nemen, bedankt 👍🏼

Michiel
9 September 2021
Michiel
7 September 2021

Lekker gegeten en ook vooral genoeg

johan
5 September 2021
peter
3 September 2021
Schoormans
29 August 2021

Afhaal was goed geregeld nu met Corona en eten was lekker.

Rima Dijkstra
27 August 2021

Super, heel lekker!

Anita
24 August 2021

Goed van smaak, merk wel dat vlees duur is : ) Vriendelijk geholpen.

Chris
24 August 2021
J. Wiering
23 August 2021

zoals altijd al heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
20 August 2021
Braakhuis
15 August 2021

Op de juiste tijd stond het klaar. Vriendelijke vrouw bij de afhaalbalie. Heerlijk gegeten met z'n alle. Dank voor de goede service

Gijs Gas
14 August 2021

De soeg die mij belde snapte er niks van! Ik had een compleet menu besteld,maar er was niet vermeld dat er al bami of nasi bij zat ! Grote verwaring alom,snapte er niks van! Heerlijk gegeten , was ook nog de kroepoek vergeten! Moest weer retour om dit op te halen! gecompenseerrd met een extra zakje kroepoek! Dit was wel netjes! Ik heb het hem vergeven! Groeten de Buurman Gijs Gas! totde volgende keer,hopelijk gaat alles dan goed!!

Auke Jonker
13 August 2021
Rick
13 August 2021

Vriendelijk en heerlijk gegeten.

Heikens
11 August 2021

Eten was erg lekker en precies op tijd klaar!

N. Engelen
10 August 2021
Rick
10 August 2021

Dankzij bestelling vooraf geen wachttijd. Hoeveelheid was goed, zelfs te veel, we hebben er met een persoon extra van gegeten. Zeker aanrader

Bestelling was niet helemaal goed gegaan, werd snel en prima opgelost
8 August 2021
Catharina Dolfing
5 August 2021
Harm C. Bolt
1 August 2021

Gewoon lekker eten! Mag van ons iets heter. Hoeveelheden ruim voldoende.

Reaction from Hong Yun

bedankt u recensie, als u volgende keer aan geven iets scherp moet zijn dan zou ik voor u maken.

Kist
30 July 2021
Familie S
29 July 2021
Reina
29 July 2021

Heerlijk eten opgehaald!

C. Kregel
27 July 2021

Erg lekker. Grote porties en niet geheel onbelangrijk toen we thuis waren (buren) was het eten nog heet.

Robert
25 July 2021

Een van de betere Chinese restaurants!

Herman
24 July 2021

Eten, besteld op 23-07-21, was van uitstekende kwaliteit.

Sabiha
21 July 2021
Harm de Boer
18 July 2021

Bestellen via internet werkt prima Heerlijk gegeten !!

Chris-Jacob
17 July 2021
Gerard
13 July 2021

Gewoon oke. Vrij prijzig voor wat je krijgt. Verder niet bijzonder.

elssae
11 July 2021

Heerlijk gegeten!

Birgit
6 July 2021

Heerlijk eten!

Cm
30 June 2021

Super zoals altijd

Sebastian van Nispen
30 June 2021
Wim Schrier
19 June 2021

Het was allemaal heerlijk en bestellen per internet is ideaal,, met vermelding van de afhaaltijd een uitkomst.

Johan
19 June 2021
Martin
18 June 2021
mirjam De Jong
17 June 2021

Eten was heerlijk maar, bij 2 persoonsmenu halve bakjes oke dat snappen we maar, dan haast niks in dat halve bakje? Veel atjar onderin en daar boven een paar kleine stukjes vlees. Hoeveelheid viel echt tegen voor de 38 euro die we betaalden

Ellen
17 June 2021

Handig besteld via de website, op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Prima kwaliteit, vers, smakelijk en ruim voldoende. Aanrader

J.de vries
17 June 2021

Was oké

Gijs Gas
15 June 2021

was heel erg lekker!

Jans Wiering
11 June 2021

Gemakkelijk online besteld en heerlijk gegeten!

Huub
8 June 2021

menu 83 voor 2 personen besteld. kreeg niet wat ik verwacht had door onduidelijkheid over de manier waarop keuzes gemaakt moeten worden.

Barbera
8 June 2021

Super lekker gegeten.. Heerlijk vers!

Bert
8 June 2021

Varkensvleessaté vonden we niet mals. De gerechten zitten qua smaak te dicht bij elkaar. Daardoor komt het eten vlak over. Bediening vriendelijk. Op tijd bezorgd.

Maaike
6 June 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling stond op tijd klaar. Vlotte en vriendelijke afhandeling. Wij komen zeker terug voor afhaal.

Ieneke
3 June 2021

Heerlijk eten.

Loek Hagendoorn
2 June 2021

Wederom keurig op tijd klaar en was weer voortreffelijk van smaak, ben erg blij met De Chinees in Nes Ameland. Een aanrader voor iedereen.

Shery
1 June 2021

Smaakloos

Gertjan
31 May 2021

Snelle afhandeling en heerlijk gegeten!

Gerard Bontjer
30 May 2021

Het eten was wel goed maar er was een gerecht bij die erg scherp was en behoorlijk prijzig

Vd Meer
25 May 2021

Net als altijd weer ruim voldoende en erg lekker!!

gmm
25 May 2021

Alles weer prima in orde.

A.Homan
23 May 2021

Kwaliteit van het eten was prima echter de service niet. Kwart over 4 smiddags online besteld met als tijd 18.30. Kwamen aan en hoorden dat ze 'er nog mee bezig waren.' Het was erg druk en nieuwe bestellingen kregen te horen dat het zeker 30 minuten zou duren voor het eten klaar was. Perfect dat zij dit vooraf hoorden en dus konden besluiten of zij wel of niet wilden bestellen. Ons eten, vooraf besteld, had een vertraging van 25 minuten. 'Er mee bezig zijn ' en bijna een half uur laten wachten vind ik nogal een verschil. Helaas werd ons ook niet vooraf aangegeven dat het later zou zijn, ook al had ik online mijn gegevens doorgegeven en was het met een telefoontje vooraf zo opgelost. Bij het doorgeven van onze onvrede/klacht zei de meneer : oke, oké. Geen excuses voor het wachten wat toch wel op zijn plaats was geweest. Overall: prima eten maar waardeloze planning in de keuken anders was het eten op tijd geweest.

Harold
23 May 2021

Twee heerlijke miehoen gerechten besteld op internet. Zowel de Singapore als de gesneden kip waren verrukkelijk - en wat een grote porties! Veel stukken verse beetgare groenten, veel vlees, heerlijk genoten! Bestellen via de site ging eenvoudig, bevestiging werd direct per e-mail ontvangen. Een aanrader!

Oscar
23 May 2021

Zo hé, dat was lekker chinees eten, dat kom je op t vaste land niet veel tegen. Top!

John Hoogenboom
19 May 2021

Maaltijd Is niet lekker omdat is erg te vet. Ik heb last van maag. Jammer!

T.
15 May 2021

Ik werd teruggebeld omdat er iets aan de bestelling onduidelijk was. Heel netjes! Het eten werd op tijd bezorgd en smaakte goed.

Bianxa
15 May 2021

Portie voor 2 personen, meer dan genoeg. Heerlijk, vers en warm bezorgt. Prijs- kwaliteit verhouding, prima.

Martin
14 May 2021
Thijs Debets
14 May 2021

Lekker, goed menu

Gerard
13 May 2021

Goed en lekker gegeten. Prima portie en goede prijs/kwaliteit.

Van Thiel
12 May 2021

Was erg lekker, wel kleinere bakjes dan we elders gewend zijn (behalve de mihoen). Chinese garnalen waren verrassend.

Gerrit
9 May 2021

Prima verzorgd, lekker warm ondanks het slechte weer. Helaas geen sambal bij.

Dirk
9 May 2021

Een heerlijke maaltijd! Uitstekende kwaliteit en een prima hoeveelheid. Compliment aan de kok.

Wim en Nellie
8 May 2021

Het eten was keurig op tijd en heerlijk. De smaken waren super lekker. Van alles meer dan genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes van ons Hong Yun👌🏾👍

Flip
8 May 2021

Lekker eten, grote porties en snelle bestelling

Lilian
3 May 2021

Er had iets meer kip in de kippensoep gemogen maar verder heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Uil
1 May 2021

Heerlijk en goede porties. Op tijd bezorgd. Het rendangvlees was iets minder, veel vet en duidelijk niet authentiek gekruid.

Aangeenbrug
30 April 2021

Chinees zoals chinees hoort te zijn! Hebben er van genoten!

Robert
29 April 2021

Heerlijk gegeten met een lekkere variatie van smaken. Zeer overzichtelijke en ruim gevulde menukaart. Gemakkelijk te bestellen via internet. Exact op tijd thuisbezorgd. Een echte aanrader

Karstenberg
28 April 2021

Smaakte prima. Bestelling ook mooi op tijd. We kregen echter tjap tjoy ipv knoflook kip. Maar desondanks lekker

RJ
27 April 2021
Clemens
27 April 2021

Het was uitzonderlijk lekker en duidelijk met liefde en kennis van zaken bereid. De tjap tjoy was knapperig en niet zompig zoals zo vaak bij andere Chinezen. Dat gold ook voor de Babi Pangang. Mals vlees, prima saus, juiste hoeveelheid. De nasi was ook heerlijk, maar de klap op de vuurpijl was de eend met ananas, wat een fijne combinatie en de los erbij geleverde gember saus was verrukkelijk. Kortom, woonde ik maar op Ameland.

Georgette
27 April 2021

Bezorger stond bij de verkeerde camping, ik had toch echt het goede adres doorgegeven. Eten lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
27 April 2021

Goed eten en goede service alles stond op tijd klaar

Martin
27 April 2021

Goed eten en goede service alles stond op tijd klaar

Susan
22 April 2021

Heerlijk gegeten, en keurig op tijd bezorgd! Zeer vriendelijk personeel.

E. Kors
22 April 2021

Op zich was het wel oké, maar omdat we van pittig houden heb ik er sambal bij gevraagd (Op vakantie adres is dat niet). Daar aangekomen GEEN SAMBAL meegeleverd, jammer !!

Mariette kapitein
22 April 2021

Het eten was prima, niet uitzonderlijk. Het was meer dan voldoende en precies op de afgesproken afhaaltijd klaar.

Fluyt
21 April 2021
Joke kooiker
18 April 2021

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

K. Siderius
11 April 2021
Arjan
11 April 2021
Wim
11 April 2021

Makkelijk bestellen, snel kunnen ophalen! Menu voor 2, makkelijk aan te passen aan je eigen voorkeuren. Goed van smaak, goede porties, niks mis mee!!

Geraldine beks
11 April 2021

De lekkerste Chinees die we in lange tijd hebben gehad. Top!!

RiJak
9 April 2021

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Top Chinees!!!

Ploeg
8 April 2021

Heerlijke gerechten. Lekker warm en vers. Volgende keer Ameland zeker weer. Keurig op tijd bezorgd!

Carla
6 April 2021

Was voortreffelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T. Oud
5 April 2021
Irene
5 April 2021

De bezorging was ruim een kwartier te laat en er waren 2 bijgerechten vergeten. Het eten was heerlijk!

Magda K
4 April 2021

We hebben heerlijk gegeten. Echt heel goed chinees eten. Peking Duck echt een aanrader. Wij hadden chinees rijsttafel. Alles heerlijk.

Luc Heijtel
1 April 2021
Ina
1 April 2021

De keuzemaaltijd voor 2 personen was weer overheerlijk! We hebben van uw kookkunsten genoten. Graag tot een volgende keer.

Barbara
29 March 2021

Heerlijk.

Thijs Lubach
29 March 2021

Prima eten en goede service. Makkelijk te bestellen. Prima op tijd klaar.

Chris Baptist
27 March 2021

Heel goed

Corina
27 March 2021

Very good service and meal. Very happy.

Martin
26 March 2021
Edward Thiele
24 March 2021

Onze bestelling keurig op tijd klaar! We hebben heerlijk gegeten ,voor herhaling vatbaar!

D.J. Knol
22 March 2021

Besteld via de website en opgehaald. Prima kwaliteit en goed gekruid. Verse producten gemaakt. 2x keuzemenu voor 4 personen. Porties zijn precies goed. Super dat de Ku Yu Luk apart werd geleverd van de saus.

Zandvliet
21 March 2021

ondanks drukte goede service en afwikkeling order

Jan Oenema
21 March 2021

Het eten was deze keer niet warm jammer is andere keren altijd goed

Pieter
20 March 2021

Heerlijk!

A. Scheffers
20 March 2021

Goede kwaliteit en perfecte smaak en voldoende.

Henk
13 March 2021

Lekker Voldoende Op tijd Mooi een kijkje in de keuken

Marsman
11 March 2021

Heerlijk eten en snelle en goeie service

Overbeek
8 March 2021

Prima eten..mals vlees, knapperige groenten , heerlijk van smaak! Top En keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schaaps
7 March 2021

We hadden blijkbaar duidelijker moeten aangeven dat we vegetarisch eten. De tjap tjoi bevatte namelijk kip. Die hebben we er wel uit kunnen halen. Ook de nasi was niet vega. Het eten was verder heerlijk. Knapperige groente, niet te zout. We hebben lekker gegeten.

Brouwet
5 March 2021

Wij hebben weer prima gegeten. Ruim voldoende. We kunnen er nog een keer van eten. Graag tot de volgende keer

F. G
3 March 2021
bernard Brouwer
1 March 2021

Het smaakte allemaal prima

Marianne
1 March 2021

Lekker eten

K. Siderius
28 February 2021
Klant
28 February 2021

Bestelling via website werkt perfect! Heel fijn dat je zelf de afhaaltijd kan bepalen. En het eten is heerlijk! Dikke 10!

Jen
28 February 2021

Kwaliteit eten viel tegen. Vlees taai en vd rest niet zo smaakvol.

G van mourik
27 February 2021

Zeer snelle service, heerlijk geheten. Goede kwaliteit en ruime keuze.

Astrid Kienstra
27 February 2021

We vonden het echt heerlijk!

Dolstra
25 February 2021

Het eten was heerlijk !! Duurde wel wat lang voor dat we het eten kregen , maar dat werd ruimschoots goed gemaakt met een heleboel mini loempias .

Vd Meer
25 February 2021

Heerlijk eten! En zeker niet te weinig!

Niels
25 February 2021
Eric
25 February 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Gelske
23 February 2021

Het eten was zoals gewoonlijk prima!

Lies
22 February 2021

Kwaliteit: eten was lauw, verkeerde eend gerecht gekregen. Verder smakelijk. Bezorging: veel te laat, 75 min te laat. Graag contact opnemen als de planning niet gehaald wordt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barry
22 February 2021

Uur later bezorgt. Geen belletje dat het wat later wordt. Eenmalig dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Boer
21 February 2021

Uitstekend

Jan
20 February 2021

Bestelling netjes verwerkt en keurig gebeld bij onduidelijkheid. Jammer dat we lang moesten wachten bij ophalen en daardoor eten dat er al een tijdje stond niet meer echt warm was.

K. Siderius
19 February 2021
Sali
15 February 2021

Lekker eten en op tijd klaar

Jan
13 February 2021

Prima eten en alles keurig conform afspraak

Marjan
8 February 2021

Heerlijk gegeten!

Hilbrand de Jong
3 February 2021

Tijdens lockdown gemakkelijke bestelmogelijkheid via uitgebreide menukaart op internet. Het bestelde stond op het afgesproken tijdstip klaar. Zeer prettige bediening. Parkeren voor de deur. Uitstekende maaltijden, grote porties. Perfekt!

Chantal de Haan
31 January 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Ik had via de website besteld en betaald en alles keurig geregeld en klaar op de afgesproken tijd.

Marjolein
31 January 2021

Hoeveelheid was meer dan genoeg Helaas smaakte bij alles hetzelfde en waren de patatjes voor de kinderen echt heel slap. Loempiaatjes erg lekker.

Van Dijk
30 January 2021

Lekker eten, genoeg om nog eens van te eten! Stond klaar toen ik het kwam afhalen.

H.Bouw
25 January 2021

Eten wa s prima en de bezorging punctueel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
24 January 2021
Jan
22 January 2021

Het was heerlijk

Marian
18 January 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert Raanhuis
9 January 2021

Lekker eten voor een goede prijs. Oneline bestellen en betalen ook helemaal top in deze coronatijd.

Janine
9 January 2021

Vandaag wéér heerlijk gegeten! Goede gerechten, ruime porties en het stond precies op tijd klaar. Dankjewel en ga zo door!

loek Hagendoorn
4 January 2021

zoals altijd, weer op tijd klaar weer heel warm bij thuiskomst en weer heel smakelijk

Klaas Jan van der Meij
3 January 2020

Prima service, vriendelijke medewerkers en heerlijk eten

Selina
2 January 2020

Het eten was niks op aan te merken. Erg goed, net als anders. Normaal halen we altijd, maar nu kon ik het laten bezorgen, dus gedaan. Bezorgafspraak om 18.15 uur in Hollum. De bezorger stond om 17.35 voor de deur, dus is om 17.15 uur vertrokken uit Nes. Iedereen was verder aan het werk tot 18 uur. Hierdoor zat ik met lauw eten op tafel rond 18.30 uur. We hebben nl geen magnetron om het op te warmen. Volgens de bezorger kon het makkelijk in de verpakking warm blijven. Helaas dus niet. In de toekomst wel letten op de aangegeven bezorgtijd. Die wordt er niet voor niks op aangegeven.

Hannah
2 January 2020
Hilda
2 January 2020

Erg lekker Maand menu.

Douwe
1 January 2020
Aize Wijnstra
1 January 2020

Geweldig lekker gegeten, super. Bezorging perfect op tijd, alles was nog lekker warm.

Ploeg
1 January 2020

Tijdig geleverd, kwaliteit en porti prima

Jaj
1 January 2020

Lekker. Flinke porties. Bak babipangang en een grote rijst is meer dan voldoende voor 2 personen

Carolien
1 January 2020

We hebben weer heerlijk gegeten zoals altijd Dit keer bezorgd en dat was ook prima Er zat voor ieder een stuk kroepoek bij ...als verrassing Super!!!

Nomden
1 January 2020

Online besteld goed eten keurig op tijd geleverd geheel volgens de regels

De Jong
31 December 2020
Schouw
31 December 2020

Prima, alleen de loempia’s waren koud en slap. De rest was smaakvol

Puck & Floris
24 December 2020

Wij zijn echt strontverwend door de Chinees uit Emmeloord. Wij zeggen ‘zo slecht was het toch niet’. Maar ja, voor mensen die de Chinees uit Emmeloord gewend zijn wel. Bami pang pang zat vol met botten en pezen. Dat kauwt knap lastig weg. En bij de gebakken banaan hadden wij twijfels of dit inderdaad banaan was. Was al met al prima.

Waihan
21 December 2020

Heel goed! De babi pangang was precies zoals het hoort. De mihoen Singapore was lekker kruidig gebakken op goed heet vuur, proef je. Mijn ouders hadden ook een chin.Ind. Dus ben altijd op zoek naar een goeie concollega en deze was uitstekend!

K. Siderius
21 December 2020
Aarnout
20 December 2020

Heerlijke 2 persoonsmaaltijd. En heel snel bezorgd, uitstekend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hessel
18 December 2020

Toppie volgende keer weer bestellen. goed van smaak en voldoende

Entert
7 December 2020
Metz
6 December 2020
Nick Van nieuwenhuizen
3 December 2020

Altijd goed!

Brouwer
30 November 2020

Zoals elke keer heerlijk gegeten. Het bestelde eten was voor ons tweeën ruim voldoende.

Jan Willem Schens
26 November 2020

Heerlijke maaltijd opgehaald. Keurig af kunnen halen op de afgesproken tijd. Vooral de bami was (doordat het gebakken was ) van super lekkere smaak

JP
23 November 2020

Het eten was geheel smaakloos, babi pa gang met louter vet vlees en een dunne smaakloze saus, een daging smoor met hard vlees en stukken groente erdoor die net zo hard waren, een kip saté met hard vlees en een licht gele waterige saus. We hebben daadwerkelijk alles weggegooid.

Hans
22 November 2020

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs. We hadden via internet besteld en op het gekozen afhaalmoment stond het klaar. Het was door de kol net in de bakjes geschept. Heerlijk gegeten.

Reitsma
22 November 2020

Heerlijk!!!!!

Jolanda
21 November 2020

Was prima eten !

André
20 November 2020

Perfect quality & timing

Wil Knol
18 November 2020

Smakelijk en ruim voldoende!!!

Jeanne Wagenaar
16 November 2020

Het was heerlijk

Joke kooiker
16 November 2020

Bestellen via de website was makkelijk en zeer goed,alles wat ik had besteld was ruimschoots aanwezig,we hebben heerlijk gegeten en we gaan vaker doen. Bedankt

Fam. Spijkerman
15 November 2020

Zeer vriendelijk personeel, bezorging zeer goed geregeld (telefoontje bij vertrek vanuit de zaak), eten van zeer goede kwaliteit! Een aanrader, heerlijk gegeten!

Frank
14 November 2020

Prima eten. Via site besteld en afgerekend. Netjes op tijd klaar.

Loek hagendoorn
13 November 2020

Zoals altijd, weer heerlijke smakelijke gerechten, via internet besteld en het stond op de afgesproken tijd klaar, laatste gerechten werden net ingescheept.

Oud
8 November 2020

Top!

Louise Metz
8 November 2020

Weer heerlijk gegeten. Ruime porties heerlijk vers bereid. Aanrader!

Ana
8 November 2020

Erg lekker eten!

Bert
8 November 2020

De afhaalmaaltijd stond precies op de afgesproken tijd klaar en was echt lekker !!!! Heerlijk gegeten.

machiela
7 November 2020

zoals altijd,was het heerlijk

Oenema
7 November 2020
Anja
7 November 2020

Vriendelijke mensen en het eten smaakt voortreffelijk, en was goed warm.

M Tromp
5 November 2020

Het eten was op zich wel goed, maar naar onze smaak echt te zoet en te flauw.

Anet
5 November 2020

Was weer heerlijk!

Eijzman
5 November 2020

Altijd top!

Anet
4 November 2020

Was heerlijk,grote porties de volgende keer nemen we er 1 voor 2 personen

Amado
4 November 2020

Super lekker, snel klaar, vriendelijke mensen en niet duur

Marion
2 November 2020

Lekker eten, op afgesproken tijd stond het klaar om opgehaald te worden. Via website besteld en betaald, ging heel makkelijk.

Martine
2 November 2020

Ruime porties, erg lekker gegeten

Selina Roeda
31 October 2020

Nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd vriendelijk, heerlijk eten en in deze Corona tijd op tijd klaar 👍

Liesbeth
30 October 2020
Loek Hagendoorn
29 October 2020

Weer heerlijk gegeten, online besteld, eten was op de afgesproken tijd klaar. Echt heerlijke gerechten.

O Krupers
28 October 2020

Lekker en 👍 goed

Lilian
26 October 2020

Lekker eten

Petra
23 October 2020
Marit
23 October 2020

Lekker gegeten, goede kwaliteit. Online besteld en betaald, werkt erg goed.

Anoniem
21 October 2020

Lekker eten en veel!

Lydia Bakker
15 October 2020

Het was heeerlijk! Beste Peking eend ever

Ajm
15 October 2020

Het eten hier is echt super lekker. Echt een aanrader voor iedereen 👍

Sjoerd
14 October 2020

Lekker gegeten, goede chinees!

J. van Noorlo
11 October 2020

We zijn eerder bij jullie geweest. Ook nu was de kwaliteit weer meer dan goed. Bedankt.

C. Oud
11 October 2020

Top! Prima geregeld.

Malte
3 October 2020

Es war wie immer sehr gut und reichlich. Und das schönste ist, dass anscheinend kein Glutamat verwendet wird. 😊👌

Jon
2 October 2020

Erg lekker eten, uitstekend op tijd klaar volgens bestel afspraak !

Ballumerhoeve
2 October 2020

Verkeerd gerecht gekregen. Productkwaliteit goed, alleen erg weinig vlees en vis in gerechten verwerkt. Zeker gezien de hoge prijzen. Smaakt allemaal wel lekker.

Martin
1 October 2020
Klijnstra
1 October 2020

Wel erg veel,van al het bestelde. Een voortreffelijke varken en kip saté.

Oene
17 September 2020

Goed geregeld en lekker!!

Hendrikje
14 September 2020

goede snelle service en heerlijk eten

Bassie
11 September 2020

Erg lekker gegeten! Bestelling stond precies op het aangevraagde tijdstip klaar.

Bakelaar
10 September 2020

Heerlijk gegeten. Stond precies op tijd klaar

Petra Lemkes
6 September 2020

Alles goed verzorgd. Heerlijk gegeten. .